Doekoez is een vernieuwende webshop voor de wederverkopers van printproducties. Snel en eenvoudig je bestelling plaatsen en bij vragen staat ons team direct met je in contact via livechat! Onze doelstelling is jou te ondersteunen, zodat jij jouw klanten de beste service en producten kunt leveren. Dit doen we door het bestelproces steeds verder te optimaliseren en te automatiseren. Voordat je bestelling naar de printers wordt gestuurd voeren onze ervaren print professionals altijd handmatig een laatste check uit. Na het printen versturen wij alles, white label, naar jou of direct naar jouw klant.

Wederverkopers van printproducties

Het begon allemaal vanuit een bedrijf dat enkel aan resellers leverde via een bestelproces per telefoon of mail. Met het groeiend aantal online webshops is de techniek geen remmende factor meer. Zo maar een webshop in het evenbeeld van al die andere maken wilden we ook niet, bestellen is wat je er komt doen en niet eenmalig dus alles in de shop moet snel en efficient werken. Van het indelen en categoriseren van het aanbod tot aan de manier waarop je de bestelling afrond, we hebben niets onaangeroerd gelaten. Het resultaat is een webshop achter een eigen login die boordevol handige hulpmiddelen en informatie zit voor de reseller van grootformaat printproducties. Denk daarbij aan het Dashboard, een plek die een standaard webshop je niet kan bieden. Hier zie je in een oogopslag de status van openstaande bestellingen, hoe lang je al niet bent ingelogd (handig als referentiemateriaal in gesprek met je klant), linkjes naar meer informatie of film materiaal met uitleg enz.

 

 

iPad

 

Via het menu zijn veel andere handigge pagina’s te bereiken als berichten, de catalogus natuurlijk van waaruit je de bestellingen plaatst, herhaalorders waar je de status van een order kunt terugzien of zoals de naam het al zegt een herhaalorder kunt plaatsen zonder veel onnodig opnieuw invoeren van gegevens, downloads waar je templates kunt vinden van de meest uiteenlopende producten uit Doekoez en support, een life verbinding met een team van professionals die je graag te woord staan of op gang helpen.