Het printen op textiel is één van onze specialiteiten. Wij printen onze materialen op onze Durst Rhotex. Met ons eigen confectie-atelier en onze Zund computer gestuurde snij- en naaimachines hebben wij de mogelijkheid om de meest ingewikkelde confectiewerkzaamheden voor u uit te voeren. Ons assortiment bestaat uit 10 verschillende soorten textiel. Elk met zijn specifieke eigenschappen.

Je kiest op een eenvoudige manier zelf je materiaal, de maat, afwerking en aanvullende opties. Het ontwerp kun je tijdens het bestelproces eenvoudig uploaden.

Textiel verwerken wij als volgt:

 

verw-iconen-textiel

Sub direct:
Bij deze print techniek wordt er direct op het textiel geprint waarna het materiaal middels onze kalander gefixeerd wordt.

Sub paper:
Bij deze print techniek wordt er eerst op transfer papier geprint waarna het materiaal middels onze kalander gefixeerd wordt. Dit heeft als voordeel dat ook de kleine details zichtbaar blijven.

Cold cut:
Koud snijden

Cold wash:
Deze materialen zijn wasbaar tot max. 30 graden.

B1:
Het Deutsches Institut für Normung is een Duitse nationale normeringinstantie die de meest uiteenlopende normonderwerpen behandeld. Dit Instituut heeft dan ook de strengste eisen opgesteld wat betreft de brandveiligheid van materialen die binnen Europa te vinden zijn, namelijk de DIN 4102. Deze DIN 4102 houdt rekening met alle eigenschappen met betrekking tot de reactie bij brand van materialen. Binnen de DIN 4102 is de B1 de strengste veiligheidsklasse.

M1:
Is gelijk aan de B1 met als verschil dat hij zijn oorsprong vind in Frankrijk.